loading
Solicita oferta acum!

Grilaje metalice

Grilaje metalice

Total Steel Connection realizeaza la comanda grilaje metalice personalizate pentru nevoile dumneavoastra.

Securitate eficienta cu un design superb!

Avand ca principala caracteristica securizarea suplimentara a usilor si ferestrelor, grilajele metalice realizate la comanda au avantajul de a oferi nu numai securitate, ci si de a avea un design frumos, care sa se integreze armonios in structura imobilelor.

Multe locatii utilizeaza in prezent grilajele metalice pentru usi si ferestre; atat pentru uz comercial/industrial, cat si rezidential. Cel mai adesea grilajele metalice sunt utilizate pentru protectie antiefractie, pentru realizarea unei bariere suplimentare intre interiorul si exteriorul imobilului.

De asemenea, grilajele metalice se utilizeaza si pentru delimitarea magazinelor din centrele comerciale si pentru protejarea produselor, oferind in acelasi timp vizibilitate si posibilitatea circulatiei aerului in incaperi.

Total Steel Connection va ofera o gama larga de solutii atractive pentru protejarea spatiilor rezidentiale sau comerciale, cu un raport calitate-pret ridicat. Grilajele metalice realizate de noi sunt proiectate pentru durabilitate, securitate si utilizare usoara!

Grilaje metalice
Grilaje metalice
Cod GM01
Grilaje metalice
Grilaje metalice
Cod GM02